"Calculatoarele sunt incredibil de rapide, precise si proaste. Fiintele umane sunt incredibil de lente, inexacte si geniale. Impreuna, puterea lor depaseste orice imaginabila limita." - Albert Einstein
Ce vă oferim ?
Punem la dispoziția utilizatorilor pe internet o multitudine de servicii web la preturi deosebit de accesibile cum ar fi:
-CREARE SITE WEB (Website de prezentare, Magazin Virtual, Comunitati si forumuri, Bloguri si Website de anunțuri).
-PERSONALIZARE TEME (wordpress, joomla, osclass, magento, opencart, abantecart, drupal, etc).
- RE-DESIGN WEB SITE (refacere grafică si functii pentru website existent).
- OPTIMIZARE SEO (optimizare scripturi, creare backlink și promovare prin social media).
- MIGRARE E-MAIL, WEB SAU DOMENII WEB (migrare website, migrare conturi de e-mail, migrare domenii si fisiere catre alt furnizor de hosting).

 CREARE SITE WEB
Noi știm că un site de prezentare e cel mai important instrument pentru promovarea brandului, a produselor și serviciilor în mediul online și investim în serviciile de realizare site multă atenție și întreaga experiență acumulată.
Realizarea si creare site web incepe cu stabilirea grafică a temei si a culorilor in functie de domeniul de activitate sau de preferitele beneficiarului.
Stabilim culorile din web site, fonturile si formele si asezarea in pagina.
Pentru un design web cat mai apropiat de dorinta dvs, identitatea grafica a companiei este foarte importanta (logo, culori), iar daca nu detineti un logo, putem realiza pentru Dvs unul sau sigla firmei.
Pentru un web design de calitate, folosim imaginile oferite de client sau imagini profesionale, achizitionate de pe site-uri specializate. Dvs sunteti obligat doar de furnizarea materialelor necesare realizarii si creare site web (texte poze, idei, pentru pagini web, logo, )
Sugestiile dumneavoastra si experienta noastra face un design unic placut si personalizat cu o structura clara pentru vizitator.
Urmatoarea etapa in crearea site-ului este transformarea in pagini HTML a layout-ului grafic final, ținand cont de standardele W3C si folosind clasele CSS, compatibilitate cu toate browserele(Internet Explorer, Firefox, Opera, Google Chrome, Safari, etc). Ulterior se implementeaza materialele trimise de client, realizandu-se toate paginile site-ului.
Un magazin electronic uzual vă include în plus, un sistem de administrare invizibil pentru vizitatorii obisnuiti. Prin intermediul acestuia se introduc şi actualizează informaţiile despre produse, se ţine evidenta comenzilor, a conturilor cumpărătorilor inregistrati, se urmăresc statistici despre produsele cele mai cautate şi, nu în ultimul rand, se trimit mesaje de promovare menite să informeze clienţii magazinului despre ofertele curente.
Lista de opţiuni de administrare nu este desigur limitată la cele descrise mai inainte, în practică existand o multitudine de opţiuni disponibile.
Care sunt diferentele intre crearea unui site de prezentare si a unui magazin virtual? In primul rand, sunt diferente de structura. Site-ul de prezentare este destinat, asa cum reiese si din denumire, prezentarii unor produse sau servicii. Magazinul online are in componenta sa elemente specifice precum cosul de cumparaturi, posibilitate de autentificare, cautare dupa multiple filtre si multe altele. Magazinul virtual este destinat vanzarii unor produse. Poti alege si o combinatie intre cele doua, mai exact sa alegi un site de prezentare care sa contina si o sectiune de adaugare in cos. Aceasta situatie se regaseste de obicei in cazul in care esti specializat pe un numar foarte restrans de produse si atunci optezi pentru un site de prezentare ce se axeaza indeosebi pe prezentarea, avantajele produselor tale, insa va exista si posibiltatea de a cumpara online acele produse. Indiferent ca alegi un site de prezentare sau un magazin online,noi iti vom oferii foarte multe solutii si servicii,consultanta si asistenta gratuita pentru dezvoltarea afacerii tale pe internet.
PERSONALIZARE TEME
Uneori e suficient să ai doar o idee bună și ne ocupăm de restul: redactarea textului, fotografii profesionale, care să vă prezinte produsele sau serviciile, grafica site-ului, detaliile tehnice pentru a-l face disponibil online, promovarea ulterioară, astfel încât site-ul să devină un succes pe Google.Putem împărți internetul în site-uri de prezentare și site-uri de conținut. Site-ul de prezentare are un număr limitat de pagini și funcționează ca o carte de vizită a unui proiect, firme sau persoane. Pentru acest tip de site e important accentul pe care îl punem pe fotografie și forma grafică originală. Pentru un site de conținut e potrivită caracterizarea făcută de editorul Matt Drudge, potrivit căruia un site nu e un produs finit, ca o carte, ci o transmisiune, ca a unei televiziuni; dacă nu continuă să emită, se stinge. De aceea, înainte de a avea un site, trebuie să aveți în vedere că actualizarea e mai importantă decât forma lui inițială, care poate progresa, fără să fie vreodată încheiată. Serviciile de mentenață și actualizare prestate de o firmă specializată, pe bază de abonament, se pot dovedi salvatoare, dacă proiectul dumneavoastră chiar reclamă asemenea servicii, dar pot fi și o cheltuială perpetuă și motiv de întârzieri, frustrări și neînțelegeri. De aceea, un site pe care să îl poți administra singur, la orice oră, în orice zi a săptămânii, e o soluție mai potrivită pentru multe firme sau persoane.
De ce o temă personalizată?
Pentru că alegi sa fi unic iar culorile, grafica, stilul fac parte din marca, pe care o reprezinți și o promovezi profitând de serviciile noastre. Alegând să personalizezi o temă pentru site-ul tău beneficiezi de performantă, și te asiguri că forma în care te prezinți va fi unică și armonizată cu felul în care vrei să fii perceput.
RE-DESIGN WEB SITE

Daca aveti nevoie de re-design si daca aveti deja un website construit cu ceva timp in urma, si va confruntati cu una din urmatoarele probleme:
- grafica site-ului este deja invechita
- paginile au poze sau elemente de Java Script sau Flash ce ingreuneaza foarte mult incarcarea paginii
- website-ul nu a fost proiectat/optimizat pentru a fi usor gasit de motoarele de cautare
- in website-ul Dvs predomina textele si doriti o revigorare a partii grafice sau mai multa animatie
- design web responsiv accesibil pentru toate dispozitivele
Cu alte cuvinte, Responsive Web Design reprezinta tehnica ce sugereaza ca design-ul web si codarea unui website trebuie sa raspunda comportamentului si mediului utilizatorului in functie de rezolutia ecranului, de platforma si orientare.
In ziua de azi, Responsive Web Design nu mai reprezinta o tehnica noua in teste, ci o tehnica in tendinte, poate chiar cea mai folosita din 2013 deoarece tot mai multi propietari de website-uri vor sa ofere o experienta cat mai placuta utilizatorilor si tot mai multi utilizatori folosesc internetul mobil, tot mai multe telefoane, tablete si dispozitive mobile isi fac loc in viata de zi cu zi. Pentru a usura aceasta tehnica de Responsive Web Design, tot mai multe framework-uri au aparut. Printre cele mai cunoscute se numara Bootstrap, Foundation si Skeleton.

OPTIMIZARE SEO

Optimizarea site-ului afacerii dumnevoastra trebuie sa fie partea cea mai importanta a strategiei de marketing online si este primul pas in vederea cresterii vanzarilor online sau pentru sporirea traficului pe site-ul dumneavostra. Nu va oferim doar servicii de optimizare site web, ci si consultanta privind cuvintele cheie dupa care ar trebui sa optimizam site-ul dumneavoastra, realizand studii privind numarul de cautari pentru fiecare cuvant, precum si studii legate de competitia pentru respectivul domeniu de activitate.
Intretinere site
Daca site-ul Dvs necesita schimbari de text sau poze periodic, sau vreti doar anumite modificari, va putem asigura intretinere lunara-trimestriala. Contra unui abonament fix sau in sistem de plata per ora, putem face in cel mai scurt timp modificarile pe care le doriti in site.
MIGRARE E-MAIL, WEB SAU DOMENII WEB
Transfer Site ne ocupam de transferul fisierelor si tuturor functionalitatilor site-ului tau fara momente de down-time pentru site-ul tau.
Transfer Baze de Date in conditii optime pentru bazele de date utilizate de site-ul tau si pentru toate scripturile utilizate in buna functionare la vechiul host.
Transfer Email serviciul de E-mail este esential pentru orice domeniu si site. Noi iti transferam toate conturile cu setarile lor si continutul de mesaje existent in momentul demararii procedurilor de transport.
Cat timp dureaza mutarea site-ului ?
Trebuie sa stiti ca mutarea contului dvs. de hosting se bazeaza pe mutarea fisierelor si a setarilor si schimbarea NS-urilor a domeniilor. Mutarea fisierelor, serviciul de email si a bazelor de date se transfera intr-un timp relativ scurt (aproximativ 30 minute). Depinde si de hosting-ul de la care se face mutarea si numarul de fisiere pe care le aveti deja. Insa mutarea domeniului dureaza in functie ISP (provider-ul dvs. de internet) si registrarul (firma care v-a inregistrat domeniul) aproximam 12-48 ore pana la o propagare completa prin internet. In acest timp, domeniul poate sa pointeze catre vechiul hosting urmand ca schimbarea sa ia loc.
Pentru intrebari sau cereri de ofertă vă rugăm să folosiți acest formular de contact: