Sari la bara de unelte

Declin responsabilitate


Declinarea responsabilit─â╚Ťii pentru Webofiice

declin
Dac─â ave╚Ťi nevoie de mai multe informa╚Ťii sau ave╚Ťi ├«ntreb─âri cu privire la declinarea responsabilit─â╚Ťii site-ul nostru, v─â rug─âm s─â nu ezita╚Ťi s─â ne contacta╚Ťi prin e-mail la dev@webofiice.ro

Exoner─âri de r─âspundere pentru Webofiice

Toate informa╚Ťiile de pe acest site – https://www.webofiice.ro/ – sunt publicate cu bun─â credin╚Ť─â ╚Öi numai ├«n scop informativ. Webofiice nu ofer─â nicio garan╚Ťie cu privire la caracterul complet, fiabil ╚Öi exact al acestor informa╚Ťii. Orice ac╚Ťiune pe care o lua╚Ťi cu privire la informa╚Ťiile pe care le g─âsi╚Ťi pe acest site (Webofiice), este strict pe propriul risc. Webofiice nu va fi responsabil─â pentru pierderile ╚Öi/sau daunele legate de utilizarea site-ului nostru.

De pe site-ul nostru, pute╚Ťi vizita alte site-uri web urm├ónd hyperlink-uri c─âtre astfel de site-uri externe. ├Än timp ce ne str─âduim s─â oferim doar link-uri de calitate c─âtre site-uri utile ╚Öi etice, nu avem niciun control asupra con╚Ťinutului ╚Öi naturii acestor site-uri. Aceste link-uri c─âtre alte site-uri nu implic─â o recomandare pentru tot con╚Ťinutul g─âsit pe aceste site-uri. Proprietarii de site-uri ╚Öi con╚Ťinutul se poate schimba f─âr─â notificare ╚Öi poate ap─ârea ├«nainte de a avea posibilitatea de a elimina un link care poate au mers „r─âu”.

V─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi, de asemenea, c─â atunci c├ónd p─âr─âsi╚Ťi site-ul nostru, alte site-uri pot avea politici ╚Öi termeni de confiden╚Ťialitate diferi╚Ťi, care sunt dincolo de controlul nostru. V─â rug─âm s─â verifica╚Ťi Politicile de confiden╚Ťialitate ale acestor site-uri, precum ╚Öi „Termenii ╚Öi condi╚Ťiile” lor ├«nainte de a v─â angaja ├«n orice afacere sau de a ├«nc─ârca orice informa╚Ťii.

Consimţământul

Prin utilizarea site-ului nostru, sunte╚Ťi de acord cu exonerarea noastr─â de r─âspundere ╚Öi sunte╚Ťi de acord cu termenii acesteia.

Actualizare

În cazul în care vom actualiza, modifica sau face orice modificări la acest document, aceste modificări vor fi publicate în mod vizibil aici.